Farväl #blogg100, en månad får räcka för mig

Så där. Har kört blogg100 i en månad nu och för mig får det vara tillräckligt. Tillräckligt för att få mig att inse att detta inte ska vara en daglig blogg. Det är inte den relationen jag vill ha till besökare på den här webbplatsen. 1-2 inlägg per månad när det händer/har hänt något jag tycker kan vara av intresse för andra får räcka. Resterande länkar och tankar får nog landa på twitter, facebook (knappt använd företagssida) eller möjligen att jag skakar lite mer liv i min google+ sida för företaget (som är ännu mindre använd än facebooksidan.)

En månad var också tillräckligt för att påminna mig om att jag trivs bäst med planerat skrivande med tydligt syfte, inte bara skiva för att få ur mig ett inlägg, och skrivande med tydligt reserverad tid. Men framförallt låter jag gärna andra producera intressant innehåll så kan jag fokusera på hur man bäst ska hantera det för att få det att på bästa sätt nå ut med sitt budskap.

Det är möjligt att jag någon gång kommer att skriva klart min planerade bok men någon författare kommer jag inte att bli för det.