Semantic Web-kursen klar (med tjusigt intyg)

Kursen är nu avklarad och efter diverse strul med folk som klagade på rättningen, vilket gav mig ett par extra rätt på sluttentan 🙂 så har jag nu fått ett intyg:

Screen Shot 2013-04-19 at 15.04.19

 

86% av de möjliga poängen känns helt ok. Några dumma missar där jag tror att ett par inte hade inträffat om frågorna/svarsalternativen varit på svenska, helt enkelt lite mycket ny vokabulär kring logik som jag blandade bort mig i. Mest skakig var jag kring sparql men där finns ju verktyg att använda så jag har inte så stora problem med att verktygen matchar sparql-frågor bättre än jag gör.

Spånar nu lite kring att kombinera länkad data med mitt labbande kring iOS-appar och även API:er som jag också läser in mig på. Har anmält mig till NordicAPI konferensen i september och siktar på att ha testat lite mer skarpt innan dess så jag kan hänga med ordentligt.