Testar ännu en online kurs – Summer of Design

Har hoppat på ytterligare en online-kurs men en som är betydligt mer informell än semantic webkursen. Denna påminner mer om den start-up kurs jag följde förra sommaren Startitup 2012.

Startitup kör förresten en ny omgång nu i sommar så om du har en idé för en online-verksamhet du tänkt dra igång så kan det vara en idé att hoppa på. Mer info om startitup 2013 hittar du här. För mig resulterade förra sommaren i att jag fick upp en första version av narau.se. Tyvärr har jag varit dålig på att jobba vidare på denna men utan kursen hade jag kanske fortfarande inte haft någon sajt.

Min kurs denna sommaren blir Summer of Design (sign-up sida här.) Design hör till de saker jag aldrig riktigt studerat. Jag har främst hållit till i back-end delarna av system samt med arbetsmetoder, processer och olika former av analys. Jag har väl snappat upp en del kring design via artiklar etc. men jag tror det kan vara bra att testa ett mer samlat grepp. Och det är ju alltid kul att lära sig nya saker.

2 Replies to “Testar ännu en online kurs – Summer of Design”

  1. Nja, jag kanske var lite motvalls men då jag inte ville köpa hans bok som han byggde kursen så blev det lite tunt. En del bra ämnen att fundera kring men kändes inte riktigt som en kurs. Men om du är intresserad av design så kör han tydligen kursen en gång till, sista anmälningsdag idag (30 september) dock. Anmälan här: http://designtra.in

    Du får tolv hyfsat intressanta mail och får stå ut med lite säljpitchar för boken på köpet. Jag är i nuläget inte tillräckligt intresserad i att gräva djupare i design så därför skippar jag boken (vet heller inte hur bra boken är.)

Comments are closed.