WordPress 2013 tema ser lovande ut

Flyttade klart sajten för en av domänerna jag höll på och fixade med i helgen. Som alltid när jag håller på med en av mina privata webbplatser så börjar jag fundera på om det är dags att göra något med utseendet på den.

Just denna webbplats ser ganska hopplös ut eftersom den ett tag fick agera testsajt när jag provade mig fram till nytt tema här på agit.se. Den har nu i princip en helt omodifierad version av twenty-twelve, vilket blir extremt minimalistiskt speciellt på en statisk webbplats med ett halvt dussin sidor och inget mer.

Faktum är jag är lite trött på minimalism i webbdesign vad gäller färg etc, vilket är varför jag bytte från ljusblått som huvudfärg för agit.se till nuvarande Rosa/Magenta (Basfärg: Fandango #B53389) Därför blev jag glatt överraskad när jag fick se demosajten för WordPress nya tema för 2013 twenty-thirteen. Visst är det bra att ha en ren bas för barnteman men det ska bli kul att se om ett mer färgstarkt grundtema kan påverka sajtdesignen för Worpressajter framöver.